Gratis adviesgesprek Offerte aanvragen

Het onderstaande is van toepassing op de gehele Woonbewust website. Door (onderdelen van) onze website te gebruiken, waaronder de Woonbewust Woningscan, stemt u in met deze disclaimer. Zie ook onze privacy pagina.

Gebruik

Het gebruiken, downloaden of kopiƫren van informatie van Woonbewust is geheel voor eigen risico. Wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor rechtstreekse of indirecte schade die ontstaat uit het gebruik van de site. De informatie op Woonbewust is bedoeld als informatieve toelichting op het (laten) verduurzamen van uw woning en het besparen van energie. Deze informatie is niet bedoeld als vervanging van advies door een specialist.

Voor de beslissing tot het maken van afspraken of tot het aankopen van diensten en/of producten naar aanleiding van de op Woonbewust verkregen informatie is de bezoeker zelf verantwoordelijk. Wanneer iemand nadenkt over het laten aanbrengen van verduurzamende maatregelen (bijvoorbeeld door een aannemer) adviseren wij die persoon zich eerst goed te laten voorlichten door een deskundige.

De bezoeker is zelf verantwoordelijk voor hetgeen hij vanuit deze website verzendt. Woonbewust is geen partij bij de overeenkomsten die bezoekers sluiten met aannemers, tenzij nadrukkelijk anders vermeld.

Inhoud website

De inhoud op Woonbewust.nl wordt met grote zorg geschreven. De informatie is afkomstig uit diverse bronnen, zowel van het internet, uit eigen praktijk als uit de literatuur. In geen enkel geval kan Woonbewust aansprakelijk worden gesteld voor onjuistheden en/of problemen/schade van welke aard dan ook, die kunnen voortvloeien uit de door Woonbewust verstrekte informatie of de door de bezoekers geplaatste beoordelingen, afbeeldingen en overige teksten op de site.

De informatie die door Woonbewust op deze website wordt verstrekt is ontleend aan bronnen die betrouwbaar mogen worden geacht. Aan de samenstelling van de informatie is veel zorg besteed, waarbij is getracht zoveel mogelijk de meest actuele informatie te presenteren. De informatie op deze website is echter uitsluitend indicatief.

Woonbewust heeft haar best gedaan om alle informatie zoveel mogelijk te controleren op fouten en malware-/spyware-/virus-vrij op de site te zetten.

Fouten, verbeterpunten en andere feedback kunt u aan ons doorgeven via contact@woonbewust.nl of middels ons contactformulier.

Externe links

Uit de aanwezigheid van externe hyperlinks volgt niet dat Woonbewust de opinies en meningen goedkeurt die door de websites van derden worden uitgedrukt. Woonbewust aanvaardt tevens geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud en kwaliteit van sites die niet door Woonbewust zijn ontwikkeld en waar eventueel naar wordt verwezen of die verwijzen naar Woonbewust.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via contact@woonbewust.nl of middels ons contactformulier.

Woonbewust is een handelsnaam van WoonBewust B.V. (kvk 75547082)

Laatst gewijzigd: