Woonbewust houdt zich sinds 2013 bezig met het helpen van consumenten bij het verduurzamen en vergroenen van hun woning. Dit doen we door informatie en advies te geven. Of door inzicht te geven hoe men verduurzamende maatregelen (betaalbaar) kan realiseren. Dit in de vorm van activerende campagnes, tooling en content. En sinds 2021 door onze eigen hoogwaardige groendakpakketten aan te bieden in onze webshop.

Onze missie

Woonbewust heeft als missie om woning en leefomgeving stapje voor stapje groener en "natuurinclusiever" te maken. Het vergroenen van de bebouwde omgeving heeft veel voordelen. Voor het klimaat, de biodiversiteit én voor de gezondheid van mensen. Voor het allergrootste leven tot het allerkleinste leven dus. Allemaal onlosmakelijk met elkaar verbonden op onze prachtige aarde.

We werken samen met verschillende partners om jou bewust te laten worden. Van de mogelijkheden om je eigen woning, tuin en leefomgeving te verduurzamen en te vergroenen. En van de rol die je kan spelen om de wereld een stukje mooier te maken. Op de achtergrond zijn we voortdurend bezig met het ontwikkelen of laten groeien van nieuwe en innovatieve producten die passen bij onze groene ambities.

Webshop

In onze webwinkel vind je drie verschillende sedumdakpakketten. Het zijn complete doe-het-zelf pakketten voorzien van een duidelijke handleiding. In combinatie met deskundig en eerlijk advies, zodat iedereen zelf eenvoudig een groendak kan aanleggen.

Onze sedumproducten zijn van de hoogste kwaliteit en komen van gespecialiseerde sedumkwekers. Sterke planten die je dak omtoveren tot een prachtig stukje natuur. Goed voor de biodiversiteit, maar ook voor je portemonnee. Want een sedumdak gaat wel drie keer zo lang mee als gewone dakbedekking.

We nemen de tijd voor je. Van bestelling tot de persoonlijke levering aan bij jou op de stoep. Dit doen wij met veel plezier, want iedere bestelling draagt bij aan onze missie. Om die missie een extra 'boost' te geven doneren we voor iedere bestelling een boom via onze partner Trees For All.

Afbeelding als illustratie bij artikel Over ons
Afbeelding als illustratie bij artikel Over ons
Afbeelding als illustratie bij artikel Over ons

Zelf een sedumdak aanleggen

Je eigen groene dak aanleggen is heel eenvoudig met onze doe-het-zelf pakketten. Complete pakketten voorzien van sterke, mooie sedumplanten inclusief alle benodigde materialen en een duidelijke handleiding.

Bezoek onze webshop voor een overzicht van de pakketten en bijbehorende materialen.


Bekijk Sedumpakketten right arrow icon

Contactgegevens

Heb je een vraag over onze producten of de aanleg van een groendak? Mail ons via groendak@woonbewust.nl.

Overige vragen kun je sturen naar contact@woonbewust.nl.

Logo WoonBewust B.V.

Postadres

WoonBewust B.V. WoonBewust B.V.
Biltstraat 118
3572 BK Utrecht Utrecht

Telefoon: work085 80 81 058
E-mail:
Website: Woonbewust is specialist in doe-het-zelf sedumpakketten. Zelf je groene sedumdak aanleggen doe je met de producten van Woonbewust!

Kvk-nummer: 75547082

Btw-nummer: NL860319647B01

IBAN: NL45INGB0006093526