Gratis adviesgesprek Offerte aanvragen

Nederland heeft meer dan 20 miljoen vierkante meter dak dat geschikt is om planten op te leggen. Daken die vaak makkelijk, snel, simpel en eigenhandig te vergroenen zijn. Met alle voordelen van dien. Wij hebben ons tot doel gesteld deze onbenutte ruimte in bloei te zetten. Woonbewust is jouw partner voor advies en aanschaf van complete groendak-pakketten.

Onze missie

Wij zijn Woonbewust. Een enthousiaste groep mensen die zich iedere dag inzet voor één gezamen­lijke missie: het groener en "natuurinclusiever" maken van Nederland. Deze missie realiseren wij onder andere door de natuur dichterbij de woon- en leef­omgeving te brengen.

Het vergroenen van de bebouwde omgeving heeft namelijk veel voordelen. Voor het klimaat, de bio­diversiteit, de leefbaarheid én voor de gezondheid van mensen. Voor het aller­grootste leven tot het aller­kleinste leven dus. Allemaal onlos­makelijk met elkaar verbonden op onze prachtige aarde.

Hoogwaardige producten

In onze webwinkel vind je verschil­lende sedumdak­pakketten. Het zijn complete doe-het-zelf pakketten voorzien van een duidelijke handleiding. Uiteraard krijg je hierbij deskundig en eerlijk advies. Zodat ook jij zelf eenvoudig een groendak kan aanleggen.

Onze sedumproducten zijn van de hoogste kwaliteit en komen van gespe­ciali­seerde sedum­kwekers. Sterke planten die je dak omtoveren tot een prachtig stukje natuur. Goed voor de bio­diversiteit, maar ook voor je portemonnee. Want een sedumdak gaat wel drie keer zo lang mee als gewone dakbedekking.

Vakkundige service

Is mijn dak geschikt? Wat is voor mij de beste oplossing? Wat zijn de subsidie­mogelijk­heden? We begrijpen dat een groendak een belangrijke aankoop is die vragen op kan roepen. We helpen je graag hierbij.

Je kunt van ons altijd deskundig en eerlijk advies verwachten. En wil je het liever zelf uitzoeken? Dan vind je op onze blog uitgebreide artikelen over groene daken, geschreven door onze groendak experts.

We nemen de tijd voor je. Van bestelling tot de persoon­lijke levering aan bij jou op de stoep. Dit doen wij met veel plezier, want iedere bestelling draagt bij aan onze missie. Om die missie een extra 'boost' te geven doneren we voor iedere bestelling een boom via onze partner Trees For All.

Afbeelding als illustratie bij artikel Over ons

Iedereen kan een sedumdak aanleggen!

Je eigen groene dak aanleggen is heel een­voudig met onze doe-het-zelf pakketten. Complete pakketten voorzien van sterke, mooie sedum­planten inclusief alle beno­digde materi­alen en een duide­lijke handleiding.

Bezoek onze webshop voor een overzicht van de pakketten en bijbehorende materialen.


Bekijk Sedumpakketten right arrow icon

Contactgegevens

Heb je een vraag over onze producten of de aanleg van een groendak? Mail ons via groendak@woonbewust.nl.

Overige vragen kun je sturen naar contact@woonbewust.nl.

Logo WoonBewust B.V.

Postadres

WoonBewust B.V. WoonBewust B.V.
Biltstraat 118
3572 BK Utrecht Utrecht

Telefoon: work085 80 81 058
E-mail:
Website: Woonbewust is specialist in doe-het-zelf sedumpakketten. Zelf je groene sedumdak aanleggen doe je met de producten van Woonbewust!

Kvk-nummer: 75547082

Btw-nummer: NL860319647B01

IBAN: NL45INGB0006093526