Benieuwd naar de mogelijkheden en kosten voor jouw dak? Vraag op deze pagina een vrijblijvende offerte voor een groen dak aan.

Offerteformulier

Na verzending van onderstaand formulier ontvang je van ons z.s.m. een vrij­blij­vende offerte. Heb je vragen of wil je het formulier samen doorlopen? Dan kun je tijdens kantoor­uren contact opnemen met onze groendak experts via 085 80 81 058, WhatsApp of groendak@woonbewust.nl.

Kenmerken dak
Oppervlakte dak in m² (getal)
Vermeld de oppervlakte in m² (getal) van het dak(deel) waar een groen dak op moet komen.
Oppervlakte dak in m² (getal)
Selecteer de hellingshoek van het betreffende dak.
Correct ingevuld
Selecteer het materiaal van huidige dakbedekking
jaar
Leeftijd dakbedekking goed ingevuld of leeg gelaten
Vermeld de leeftijd van de dakbedekking (getal)
Voorkeur product
Bijlagen

(optioneel) Bijv. foto of tekening van je dak. Max. 4MB per bestand. Toegestane bestands­formaten: jpg, jpeg, png, pdf, webp.

Upload een geldig bestand s.v.p. (zie voorwaarden hierboven)
Upload een geldig bestand s.v.p. (zie voorwaarden hierboven)
Upload een geldig bestand s.v.p. (zie voorwaarden hierboven)
Upload een geldig bestand s.v.p. (zie voorwaarden hierboven)
Contactgegevens
Kies aanhef
Voornaam correct ingevuld
Voer je voornaam in s.v.p.
Tussenvoegsel correct ingevuld
Achternaam correct ingevuld
Voer je achternaam in s.v.p.
E-mailadres correct ingevuld
Voer een geldig e-mailadres in s.v.p.
Telefoonnummer correct ingevuld
Voer een tiencijferig telefoonnummer in
Adres
postcode correct ingevuld
Voer een geldige (NL) postcode in s.v.p.
huisnummer correct ingevuld
Voer een huisnummer in s.v.p. (getal)
Correct ingevuld
sync icon
Straatnaam correct ingevuld
Voer een straatnaam in s.v.p.
Plaats correct ingevuld
Voer een plaats in s.v.p.
Overig
Opmerkingenveld correct
Voer een bericht van minimaal 10 en maximaal 800 tekens in.
Laat dit veld leeg
Versturen

Controleer contactgegevens:

E-mailadres: Niet ingevuld
Telefoonnummer: Niet ingevuld

Zonder toestemming kunnen wij geen contact met je opnemen!

Je ontvangt per e-mail een kopie van deze aanvraag. Zie ons privacy statement over hoe wij met jouw gegevens omgaan.

Waarom een groendak van Woonbewust?

Een groendak heeft allerlei voordelen. Voor zowel je woning als de omgeving. Je dakbedekking gaat langer mee. De omgeving wordt groener en er is minder overlast bij hevige regenbuien. Onder het dak wordt het minder warm. Dit zijn slechts enkele van de vele voordelen van een groen dak.

Onze doe-het-zelf pakketten bevatten sedum en kruiden van de hoogste kwaliteit. Sterke planten die je dak omtoveren tot een prachtig stukje natuur. We leveren de pakketten compleet met alle benodigde materialen, in de juiste hoeveelheden, tot aan je voordeur. Dankzij de handige meegeleverde handleiding (en onze instructievideo's) kan vrijwel iedereen een groendak aanleggen.

Vraag en antwoord

Wanneer wij een offerte-aanvraag hebben ontvangen nemen we eerst de gegevens en jouw situatie goed door. In de meeste gevallen nemen we daarna telefonisch contact met je op om je aanvraag samen door te nemen. Hierbij krijg je advies van onze groendak experts.

Op basis van jouw informatie en wensen stellen we een compleet pakket samen. Doorgaans krijg je binnen twee werkdagen van ons een voorlopige, vrijblijvende offerte met hierin de prijzen en mogelijkheden.

Is er twijfel over de draagkracht of geschiktheid van je dak, dan geven we advies of overleggen we of hier verdere expertise bij nodig is. Mocht er de mogelijkheid zijn om subsidie bij een gemeente aan te vragen, dan kun je hiervoor bij onze groendak experts terecht voor hulp en advies.

Wanneer je akkoord gaat met de voorlopige offerte vindt er meestal nog een dakcheck plaats. Hierbij wordt het dak goed opgemeten, worden afvoeren in kaart gebracht en controleren we op beschadigingen. Op basis hiervan wordt een definitieve berekening van materialen samengesteld. Vervolgens wordt een definitieve offerte opgemaakt. Hierin staat concreet vermeld wat de totale kosten zullen zijn en wat er wordt geleverd.

Ook de definitieve offerte is nog steeds vrijblijvend. Pas wanneer je akkoord geeft op deze offerte, is er sprake van een opdracht. Wij nemen daarna zo spoedig mogelijk contact met je op over het leveren van jouw groene dak.

Ja, dat zou geen probleem moeten zijn!

Bij een aantal gemeenten kun je op basis van een voorlopige offerte subsidie voor een groendak aanvragen. In de mee te leveren offerte moeten dan de (technische) specificaties van het te installeren groendak staan. Onze voorlopige offertes voldoen in bijna alle gevallen aan deze eisen en kun je dus gebruiken voor een subsidie-aanvraag.

Mocht jouw gemeente specifieke eisen hebben, dan kunnen we in overleg met jou onze offerte hierop aanpassen.

Ervaringen van anderen

We hebben op de twee entrees van ons appartement complex Sedum beplanting (ca 42m2) aangebracht. Er zijn hiervoor in het totaal 180 Sedum cassettes geleverd door Woonbewust. Deze Sedum cassettes (40cm/60cm) zijn zeer goed van kwaliteit en konden heel eenvoudig door ons zelf worden aangebracht op de entrees. De communicatie met het bedrijf was uitstekend en gemaakte afspraken werden nagekomen.

Logo google reviews
star icon star icon star icon star icon star icon Toon Bommer

Woonbewust heeft alle verwachtingen meer dan waargemaakt. Bestellen ging eenvoudig, het leggen was een fluitje van een cent (dankzij de super goede handleiding) en de service is uitmuntend! En het sedumdak ziet er werkelijk waar prachtig uit, wij zijn er helemaal verliefd op!

Logo google reviews