left arrow icon Terug naar de vorige pagina

Vrijblijvende offertes voor zonnepanelen

Ben je op zoek naar zonnepanelen voor de beste prijs? Wij helpen je bij het vinden van gecerti­ficeerde installateurs bedrijven! Ontvang geheel vrij­blij­vende offertes en vergelijk zonnepaneel-bedrijven in jouw regio.

Wat gebeurt er met jouw aanvraag?
Door bovenstaand formulier te verzenden geef je onze partner Slimster de opdracht op zoek gaan naar installatie­bedrijven gespecialiseerd in zonnepanelen in jouw regio. Zodra jouw aanvraag is verstuurd gaat Slimster in haar netwerk op zoek naar 5 bedrijven die bij jou en je wensen passen. Na het aanvragen kun je de zaken zelf regelen, zoals je aanvraag wijzigen of sluiten, chatten met specialisten, reviews lezen en nieuwe offertes aanvragen.

Woonbewust heeft een samenwerking met Slimster B.V. en ontvangt een vergoeding voor elke aanvraag die via deze pagina wordt verzonden. De gegevens die je middels boven­staand formulier verstuurd worden alleen aan Slimster en de bij haar aange­sloten partijen verzonden. Woonbewust slaat hier geen kopie van op. Heb je vragen? Mail ons via klantenservice@slimster.nl of contact@woonbewust.nl.

Over Slimster

Ben je van plan je om zonnepanelen te laten installeren en zoek je een prijsopgave? Logischerwijs wil je niet meer uitgeven dan nodig is, terwijl je ook niet wilt inleveren op kwaliteit. Bij Slimster hebben we toegang tot een breed netwerk van deskundige professionals die je graag vrijblijvend informeren over de diverse opties.

Je ontvangt offertes van diverse zonnepaneel-bedrijven, afgestemd op jouw behoeften. Zaken als de prijs, service, keurmerken, referenties en garantie­voorwaarden kun je zo makkelijk vergelijken. Vervolgens kun je een gesprek aangaan met de bedrijven die je aanspreken om verdere vragen te stellen, alter­natieven te verkennen en eventueel te onder­handelen. Met deze informatie bepaal je zelf welke specialist het beste aanbod heeft voor jouw zonnepaneel­installatie.

Logo Slimster
 • check in circle icon
  Gratis en vrijblijvend
 • check in circle icon
  Onafhankelijk vergelijken
 • check in circle icon
  Ruim 3000 gecontroleerde bedrijven
 • check in circle icon
  7 dagen per week bereikbaar
 • check in circle icon
  Landelijke dekking
foto kantoor Slimster

Ervaringen via Feedback Company

Slimster reageert allert en goed en reikt diverse bedrijven aan die iets voor je kunnen betekenen. Ze volgen ook de voortgang netjes op nadat er een keuze is gemaakt.

star icon star icon star icon star icon star icon F. Curfs

Voor 3 klussen een inschrijving gedaan. 2 klussen zijn al uitgevoerd en de derde klus moet nog gedaan worden. Inschrijving gaat makkelijk en de site is overzichtelijk.

star icon star icon star icon star icon star icon Rijken