Bewuster wonen, bewuster leven

Woonbewust heeft als doelstelling om Nederlandse consumenten te informeren over de aanschaf van zonnepanelen, cv-ketels en over het (duurzaam) isoleren van hun woning. Kosteloos en vrijblijvend. Dit om mensen te helpen een bewuste en weloverwogen beslissing te laten maken bij de aanschaf van zonnepanelen, cv-ketels of bij het laten isoleren van hun huis. Bijvoorbeeld door veel informatie te bieden over het aanschaffen, de installatie en het gebruik van verschillende materialen en merken. Zo kunnen we met z'n allen bijdragen aan een duurzamer Nederland. Daarnaast kun je door zonnepanelen te installeren, een nieuwe cv te laten installeren en door uw huis goed te isoleren natuurlijk ook flink besparen op de energierekening en zorgen voor meer wooncomfort.

Isolatie en zonnepanelen leveranciers

Veel consumenten oriënteren zich goed en gaan langs verschillende leveranciers. Het opvragen van meerdere offertes voor de installatie van zonnepanelen of het isoleren van je huis is dan ook heel normaal. Woonbewust.nl gaat samenwerkingen aan met betrouwbare, betaalbare en ervaren leveranciers. Via onze website kun je naast een rendement berekening daarom ook een gratis en vrijblijvende offertes aanvragen voor o.a. zonnepanelen, woning isolatie en cv of hr ketels. Zodra je een aanvraag heeft ingediend, ontvangt je de offertes binnen een paar dagen. Je gegevens worden vertrouwelijk behandeld en worden enkel gebruikt door leveranciers om je een passend aanbod te doen.

Zonnepanelen

Op deze website vind je verder veel informatie over zonnepanelen, de laatste ontwikkelingen op het gebied van zonne-energie en antwoord op veelgestelde vragen. Woonbewust.nl probeert je op deze manier een zo goed mogelijk beeld te geven van de mogelijkheden van zonne-energie.

Welke zonnepanelen leverancier kies ik?

Er is afgelopen jaren een explosieve groei in de belangstelling voor zonnepanelen, van zowel particulieren als bedrijven. Ook in 2018 zal deze trend zich voortzetten. Met als gevolg dat de groep aanbieders van zonne-panelen steeds groter is geworden. Het kiezen van een goede zonnepanelen leverancier is er hierdoor niet makkelijker op geworden. Het verschil in service kan groot zijn en bovendien is het ene merk zonnepaneel het andere niet.

Isolatie

Wanneer je je huis goed isoleert, wordt voorkomen dat de meeste kostbare warmte verloren gaat. Bijvoorbeeld via de muren, de vloer of het dak. Een goed geïsoleerd huis voorkomt hoge stookkosten en verbetert het wooncomfort. Woonbewust.nl informeert over de verschillende typen isolatie, zoals dak-, vloer- en spouwmuurisolatie. Maar ook over de verschillende typen (duurzame) isolatiematerialen.

Ook bewuster wonen?

Zit je al een tijdje na te denken over de aanschaf van zonnepanelen, een nieuwe cv-ketel of het aanbrengen van isolatie aan uw woning? Maar twijfelt je of je dak, cv-ruimte of huis wel geschikt is? Er zijn gelukkig voldoende oplossingen, waardoor je nu ook bewust kunt wonen! Vraag nu kosteloos en vrijblijvend verschillende offertes aan. Een offerte verplicht je tot niets en wij gaan vertrouwelijk met je gegevens om.