Bewuster wonen, bewuster leven

Woonbewust heeft als doelstelling om Nederlandse consumenten te informeren over de aanschaf van zonnepanelen, cv-ketels en over het (duurzaam) isoleren van je huis. Kosteloos en vrijblijvend. Dit om mensen te helpen een bewuste en weloverwogen beslissing te laten maken bij de aanschaf van zonnepanelen, cv-ketels of bij het laten isoleren van hun huis. Bijvoorbeeld door veel informatie te bieden over het aanschaffen, de installatie en het gebruik van verschillende materialen en merken. Zo kunnen we met z'n allen bijdragen aan een duurzamer Nederland. Daarnaast kunt u door zonnepanelen te installeren, een nieuwe cv te laten installeren en door uw huis goed te isoleren natuurlijk ook flink besparen op de energierekening en zorgen voor meer wooncomfort.

Initiatiefnemers

Woonbewust.nl is een initieatief van twee Groningse ondernemers.

Ruben Slaats

afbeelding Over Woonbewust.nl

Ruben Slaats is mede-initiator en eigenaar van marketingbureau Fonky Sales (Groningen, Eindhoven en Utrecht). Ruben heeft journalistiek en commerciële economie gestudeerd. "Het verbinden van mensen en een gezamenlijke doel creëren is mijn passie geworden. Middels Woonbewust.nl wil ik mij inzetten voor een duurzamere wereld.".

Jan Nico van Oosten

afbeelding Over Woonbewust.nl

Jan Nico is online ondernemer en webdeveloper, met als specialisatie front-end development en SEO. Jan Nico is initiator en mede-oprichter van verschillende online concepten. Hij heeft een Bachelor (Ba) Recht & ICT van de Rijksuniversiteit Groningen. "Het internet is het ideale medium om mensen met goede en duurzame ideeën bij elkaar te brengen. Automatisering is bijzonder geschikt om processen duurzamer en beter in te richten. Het is voor mij een grote uitdaging om mensen hierin te ondersteunen en samen goede ideeën te ontwikkelen en te realiseren."

Isolatie en zonnepanelen leveranciers

Veel consumenten oriënteren zich goed en gaan langs verschillende leveranciers. Het opvragen van meerdere offertes voor de installatie van zonnepanelen of het isoleren van je huis is dan ook heel normaal. Woonbewust.nl gaat samenwerkingen aan met betrouwbare, betaalbare en ervaren leveranciers. Via onze website kunt u naast een rendement berekening daarom ook een gratis en vrijblijvende adviesgesprekken aanvragen. Zodra u een aanvraag heeft ingediend, wordt er binnen 48 uur contact met u opgenomen.

Zonnepanelen

Op deze website vindt u verder veel informatie over zonnepanelen, de laatste ontwikkelingen op het gebied van zonne-energie en antwoord op veelgestelde vragen. Woonbewust.nl probeert u op deze manier een zo goed mogelijk beeld te geven van de mogelijkheden van zonne-energie.

Welke zonnepanelen leverancier kies ik?

Er is afgelopen jaren een explosieve groei in de belangstelling voor zonnepanelen, van zowel particulieren als bedrijven. Ook in 2016 zal deze trend zich voortzetten. Met als gevolg dat de groep aanbieders van zonne-panelen steeds groter is geworden. Het kiezen van een goede zonnepanelen leverancier is er hierdoor niet makkelijker op geworden. Het verschil in service kan groot zijn en bovendien is het ene merk zonnepaneel het andere niet.

Isolatie

Wanneer u uw huis goed isoleert, voorkomt u dat er kostbare warmte verloren gaat. Bijvoorbeeld via de muren, de vloer of het dak. Een goed geïsoleerd huis voorkomt hoge stookkosten en verbetert het wooncomfort. Woonbewust.nl informeert over de verschillende typen isolatie, zoals dak-, vloer- en spouwmuurisolatie. Maar ook over de verschillende typen (duurzame) isolatiematerialen.

Ook bewuster wonen?

Zit u al een tijdje na te denken over de aanschaf van zonnepanelen, een nieuwe cv-ketel of het aanbrengen van isolatie aan uw woning? Maar twijfelt u of uw dak, cv-ruimte of huis wel geschikt is? Er zijn gelukkig voldoende oplossingen, waardoor u nu ook bewust kunt wonen! Vraag nu kosteloos en vrijblijvend advies aan. Een adviesgesprek verplicht u tot niets.