Uw woning verduurzamen voor een vast bedrag per maand?

Woonbewust.nl ontwikkelt op dit moment een totaaloplossing om uw woning geheel te verduurzamen. Voor een vaste prijs per maand wordt uw woning voorzien van zonnepanelen, isolatie, cv installatie, slimme sensoren en een nieuw energielabel.

Nieuwsgierig? Schrijf u in voor onze mailinglist en wij houden u op de hoogte!

Op zoek naar een adviesgesprek?
Adviesgesprek cv ketel

Totaaloplossing voor het verduurzamen van Nederlandse Woningen

De Rijksoverheid heeft ambities voor duurzame energie, maar blijkt anno 2016 nog flink tekort te schieten als we rapporten van o.a. het Europees Milieuagentschap mogen geloven. Wij van Woonbewust.nl denken dat consumenten hier ook hun steentje aan kunnen bijdragen. Onder meer door het (laten) verduurzamen van hun woning.

Sneller omschakelen naar een duurzame energievoorziening en een duurzaam Nederland is noodzakelijk en gaat ons bovendien veel voordelen opleveren. Woonbewust.nl heeft daarom het ambitieuze doel Nederlandse woningeigenaren te helpen met het geheel verduurzamen van hun woning. Dit door middel van een totaalpakket waarin diverse diensten worden aangeboden. Zonnepanelen, isolatie, ventilatie, cv installatie, warmte terugwinsystemen, een energielabel en slimme sensoren zijn hier voorbeelden van. Hoe meer u van deze diensten afneemt, hoe groter uw voordeel. Woonbewust.nl begeleidt u in de aanvraag, de installatie en de financiering. Dit voor een scherpe vaste prijs per maand.

Wilt u op de hoogte blijven van deze ontwikkelingen? Schrijf u hierboven in voor onze mailinglist. Voor vragen en informatie kunt u ons ook mailen: contact@woonbewust.nl